• date ball extruding rolling machine
  • More than ten  years of experience
  • cake cookie date bar chocolate enrobing machine

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Madeg ing Shanghai ing 2004, Shanghai papa Industrial Co., Ltd. wis strategis cedhak Sky lan Pudong Airport. Ing kadohan short menehi penak kanggo pelanggan kanggo ngunjungi bengkel.

Sawise luwih saka sepuluh taun pengalaman lan klempakan technical, kita perusahaan wis basa-kelas kapisan produksi lan bangunan R & D, uga minangka pesawat kebak peralatan Processing. Kajaba iku, kita duwe tim saka engineers senior lan teknisi sing ngrancang lan nambah mesin karo paling kinerja lan nyedhiyani dhasar test kanggo pelanggan miturut syarat sing beda. Kanthi kombinasi saka peralatan majeng lan bakat technical, kita bisa gawé 20 protein bar mesin ...

sinau More

Baru

WhatsApp Online Chat !