• banner3-2(1)
  • banner4-1
  • banner1-1
  • ba202007011730583697594
  • More than ten  years of experience

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Didirikan ing Shanghai ing 2014, Shanghai papa Industrial Co., Ltd. dununge strategis cedhak Hongqiao lan Bandara Pudong. Jarak sing adoh nyedhiyakake kenyamanan kanggo para pelanggan ngunjungi bengkel.

Sawise luwih saka sepuluh taun pengalaman lan klempakan technical, kita perusahaan wis basa-kelas kapisan produksi lan bangunan R & D, uga minangka pesawat kebak peralatan Processing. Kajaba iku, kita duwe tim saka engineers senior lan teknisi sing ngrancang lan nambah mesin karo paling kinerja lan nyedhiyani dhasar test kanggo pelanggan miturut syarat sing beda. Kanthi kombinasi saka peralatan majeng lan bakat technical, kita bisa gawé 20 protein bar mesin ...

sinau More

Baru