FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan Produsèn?

Ya, kita are.We sing Produsèn saka mesin pangan, nanging kita uga nyedhiyani Service Procurement yen customer mbutuhake.

Apa babar pisan kanggo mesin?

babar pisan Kita 12 sasi, karo layanan urip kabèh.

Aja sing nyedhiyani rumus kanggo mesin?

Ya, kita nyedhiyani formula.we bisa bantuan nyetel rumus miturut rasa lokal customer yen customer mbutuhake.

Aja sing nyedhiyani instalasi lan commissioning?

Ya, kita ngirim teknisi kanggo instalasi mesin lan printah, mesin mlaku lan latihan tim lokal.

Kowe nggawe mesin selaras?

Ya, kita bisa nyedhiyani mesin selaras miturut customer kang requirements.We uga nyedhiyani solusi turnkey yen customer mbutuhake.

Bisa ngatur pengawasan pabrik lan pamriksa mesin sadurunge supaya?

Ya, kita ngatur pengawasan pabrik lan mesin mriksa yen customer mbutuhake.

Bisa ngatur pangiriman?

Ya, kita bisa ngatur pangiriman kanggo customer yen customer mbutuhake.

Bisa ngirim sample?

 mesin No.Our ora kasedhiya kanggo ngirim sample.But kita bisa ngajak customer kanggo pabrik ngunjungi, utawa customer bisa ngirim kita kang produk samples.For mesin bagean cilik, kita bisa rembugan karo customer lan ngatur kapal udhara.

Carane kualitas mesin?

 mesin kita kabeh pangan bahan, kabeh bagean nyambungake karo pangan sing steel304 stainless, konfigurasi (part electrical, motor, transducer, etc) miturut customer kang mbutuhake.

Carane akeh pegawe perlu kanggo mesin?

 Gumantung ing customer iku mesin condition.for mesin single, kudu 1-2employees, kanggo produksi baris, kudu 5-8employees utawa liyane.

Arep digarap US?