• banner3-2(1)
  • banner4-1
  • banner1-1
  • ba202007011730583697594
  • More than ten  years of experience

Избрана Производи

  • q1
  • q2
  • q3
  • 公司

за нас

Основана во Шангај во 2014 година, Шангај Папа Индустриски копродукции, Рибар е стратешки лоцирана во близина на аеродромот Хонгјаао и Пудонг. Малото растојание им овозможува на клиентите практична посета на работилницата.

По повеќе од десет години искуство и технички акумулација, компанијата располага со производствена база прва класа и изградба на R & D, како и целосен сет на опрема за обработка. Покрај тоа, ние имаме тим на високи инженери и техничари кои се дизајнира и да се подобри машини со највисоки перформанси и да се обезбеди тест основи за клиенти во согласност со нивните различни барања. Со комбинација на напредна опрема и технички таленти, ние може да произведе 20 протеин бар машини ...

Научи повеќе

Нови пристигнувања