• banner3-2(1)
  • banner4-1
  • banner1-1
  • ba202007011730583697594
  • More than ten  years of experience

Produk Artikel

Tentang Kami

Didirikeun di Shanghai di 2014, Shanghai papa Industrial Co., Ltd. ayana strategis di caket Hongqiao sareng Bandara Pudong. Jarak anu pondok nyayogikeun palanggan pikeun nganjang ka bengkel.

Sanggeus leuwih ti sapuluh taun pangalaman jeung akumulasi teknis, parusahaan urang boga basa-kelas munggaran produksi jeung wangunan R & D, ogé susunan pinuh pakakas ngolah. Sajaba ti éta, urang boga tim ti insinyur senior na technicians anu ngarancang jeung ningkatkeun mesin jeung kinerja pangluhurna sarta nyadiakeun basa test pikeun konsumén nurutkeun syarat maranéhanana béda. Jeung kombinasi pakakas canggih tur bakat teknis, urang bisa ngahasilkeun 20 protéin bar mesin ...

Diajar deui

Arrivals anyar