• date ball extruding rolling machine
  • More than ten  years of experience
  • cake cookie date bar chocolate enrobing machine

Produk Artikel

Tentang Kami

Didirikeun taun Shanghai dina taun 2004, Shanghai Papa Industrial Co., Ltd. ieu strategis lokasina deukeut Hongqiao na Pudong Airport. Jarak pondok nyadiakeun genah pikeun konsumén ngadatangan bengkel.

Sanggeus leuwih ti sapuluh taun pangalaman jeung akumulasi teknis, parusahaan urang boga basa-kelas munggaran produksi jeung wangunan R & D, ogé susunan pinuh pakakas ngolah. Sajaba ti éta, urang boga tim ti insinyur senior na technicians anu ngarancang jeung ningkatkeun mesin jeung kinerja pangluhurna sarta nyadiakeun basa test pikeun konsumén nurutkeun syarat maranéhanana béda. Jeung kombinasi pakakas canggih tur bakat teknis, urang bisa ngahasilkeun 20 protéin bar mesin ...

Diajar deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !