FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén a?

Sumuhun, urang are.We nu produsén mesin dahareun, tapi urang ogé nyadiakeun Service Ngayakeun lamun nasabah merlukeun.

Naon jaminan anjeun mesin?

jaminan urang nyaeta 12 bulan, kalawan layanan hirup sakabéhna.

Anjeun nyadiakeun rumus pikeun mesin?

Sumuhun, urang nyadiakeun formula.we nu bisa ngabantu ngatur rumus nurutkeun rasa lokal customer urang lamun nasabah merlukeun.

Anjeun nyadiakeun instalasi tur commissioning?

Sumuhun, urang kirimkeun technicians pikeun instalasi mesin sarta commissioning, mesin jalan jeung latihan tim lokal.

Anjeun nyieun mesin ngaropéa?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun mesin ngaropéa nurutkeun customer urang requirements.We ogé nyadiakeun solusi turnkey lamun nasabah merlukeun.

Dupi anjeun ngatur inspeksi pabrik sarta mariksa mesin saméméh urutan?

Sumuhun, urang ngatur inspeksi pabrik jeung mesin mariksa lamun nasabah merlukeun.

Dupi anjeun ngatur kiriman?

Sumuhun, urang bisa ngatur kiriman pikeun nasabah lamun nasabah merlukeun.

Dupi anjeun ngirim sampel?

 mesin No.Our henteu sadia pikeun ngirim sample.But bisa diondang customer keur pabrik ngadatangan, atawa customer bisa ngirim urang na produk samples.For bagian mesin leutik, urang tiasa negotiate kalawan customer tur ngatur pengiriman barang ku hawa.

Kumaha kualitas mesin anjeun?

 mesin kami téh kabéh dahareun kelas, sadaya bagian nyambungkeun tina dahareun anu steel304 steel, konfigurasi (bagian listrik, motor, transduser, jsb) nurutkeun customer urang merlukeun.

Sabaraha pagawe anu diperlukeun pikeun mesin nu?

 Gumantung kana mesin customer urang condition.for mesin tunggal, kudu 1-2employees, keur jalur produksi, perlu 5-8employees atawa leuwih.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?